14. februar 2009

Golftur...på ski!

Hadde meg en herlig skitur i dag i barndommens vinterparadis. Må si vi er heldigs som har så lett tilgang til nydelige skiløyper her vi bor. Se bare:



For å gjøre turen enda mer herlig hadde jeg selskap av min gode barndomsvenninne. Utrolig koselig måte å tilbringe lørdagen på :-)  



Vi gikk her masse for 20 år siden. Da lekte vi at vi var (ironisk nok siden vi er jenter..) "gutta på skauen"(!)

Mimre mimre..

..Det er 2. verdenskrig og vi flykter på ski fra tyskerene. Hver gang vi hører et fly i lufta kaster vi oss under noen trær for å gjemme oss. Og hver gang er det SKIKKELIG nære på at de oppdager oss og slipper en bombe på oss...


En gang tok vi også med noen vedkubber og en fyrstikkeske i sekken, sånn at vi fikk fyrt opp bål. Det kunne jo være kjekt i tilfelle vi måtte sende røyksignaler... Men noen ganger hendte det at det var en del flytrafikk i lufta. Da kom en seg ikke raskt fremover for å si det sånn..


-

Litt rart at det er så lenge siden. Føler meg da ikke så gammel? ;)

Det var masse folk i løypene, og vi hadde hver vår ryggsekk med bl.a pølse på termos, te, kjeks, sjokolade og appelsin. Tok oss lange pauser i bakken. Satt i helt utrolig puddersnø og kosa oss, skravlet og kikket på naturen.



Noe var forandret siden vi var små.. Den gang var det ingen golfbane der. Var faktisk innom en del hull på veien! Derav overskriften - golftur på ski :-)



Hadde en særdeles flott tur som frister til gjentakelse!

.

2 kommentarer:

  1. Kjekt å mimre litt, og deilig med sol og ordentlig vintervær.

    Ha en fortsatt god helg!

    SvarSlett
  2. For 10 år siden susa jeg rundt i samme omerådet. hehe.

    SvarSlett