26. januar 2009

Syk tulle og pappa :-/



Så rammet omgangssyken oss også da.. Æsj! Og vi som har vært så nøye med å ikke bli syke. Men slikt kan ikke alltid unngås og det går jo bra selv om det er mye jobb og ubehagelig når det står på. Tulla her tåler det også nå som hun har blitt så stor og har fått litt mer kjøtt på beina ;)

Ser ut som far og datter har blitt noe bedre nå etter en tungt døgn med mye toalettbesøk, og lite å spise. Tror nok Aurora kommer til å bli takknemlig for å prøve litt fast føde igjen etter en døgn med kun morsmelk og noen usle rispuffer i ny og ne.. Skal kanskje ikke være for tøff i trynet enda, men morsinnstinktet sier meg at hun er på vei å bli frisk, og trenger bare å komme seg litt. Man blir slapp og grinete uten mat!

Her har ikke tulla det så godt..

Familien har altså ligget i stua i natt. Så og si fullt påkledd på utslått sofa. Det er min andre natt på sofaen. Mens tulla har ligget ved siden av på sofeskinn i lekegrinda. Ting blir litt annerledes når man er syk.. Som nå, jeg tar meg et glass brus og sjokolade til "frokost". Har ikke vært dårlig selv, men lurer jo på når det begynner.. derfor må en benytte sjansen å spise noe godt mens en kan!! ;-D

Og "natten" har vart fra kl 20-21 i går. Da ble lysene slukket. Jeg har altså våknet nå kl 02 og lurer på om ikke det snart er morgen..? Eller er det bare sent på kvelden? Døgnet blir noe snudd..

Tulla våkner og plutselig sitter vi jentene på kjøkkenet og spiser nattmat. Aurora får en halv loffskive med litt banan på.

Smiler til mamma selv om man er litt trøtt!

Aurora har funnet en puffet ris fra kvelden før..

Og epledrikken jeg har blandet som skal være fin når man har omgangssyken og trenger væske:

1 liter vann kokes, avkjøles og tilsettes 6 ts sukker og 1/2 ts salt.

Blandes 50/50 med eplejuice

Aurora tester hva som skjer når koppen holdes opp ned...

Skal visst være den hjemmelagde versjonen av "Gem" - blandingen man får på apoteket til samme formål.

Funket bra her. Hun har holdt på alt det hun har drukket nå. Og når hun først fikk bedre tilgang (fra tskje til kopp) så var det hardt å ta fra henne koppen så ikke det skulle gå for fort. Jentungen var så tørst at! Plutselig var 1,5 dl borte!  Dette var visst bedre enn det kokte vannet hun fikk på tskje i starten.. 

2 kommentarer:

  1. "my mummy is prettier than your mummy" Hahaha, knallfin smekke.
    KG ser en smule pjusk ut på det ene bildet der gitt. Godt Aurora klarte seg gjennom strabasene, og at hun har så tålmodig mamma som passer på og gjør alt hun kan for at hun skal hadet bra.

    SvarSlett
  2. Så mange fine bilder du har av den søte tulla di,,håper hun har frisknet til nå.Ikke noe koselig med små syke barn.Ellers har du mye fint og vise frem på bloggen din ser jeg.Kommer innom igjen.Ønsker deg en fin helg:))

    SvarSlett