29. september 2008

Babytreff i dag

Aurora har vært på babytreff for første gang i dag. Arrangert på helstestasjonen.

I det vi skulle dra så sovnet hun så godt i vogna, så det ble ikke helt som planlagt.. vi gikk glipp av selve opplegget som varte en halvtime med litt synging og sånt.

Det var kjempemange der inne, men fru og frøken Olsborg endte altså opp på trilletur til butikken mens frøkena sov. Så dro vi innom babytreffet på veien hjem når hun våknet, og da fikk hun veid seg, og hilst på en del babyer (og mor fikk skravla litt :-)

Aurora veier nå  bare noen gram fra 7 kg, og er 62 cm lang.

Nydelig vær i dag, så vi tok noen selvportretter på veien og på verandaen når vi kom hjem! 






Se dressen min!


Dressen ble ferdig for et par uker siden. Det tok 9 mnd (ikke effektiv) strikking. Og jeg har herved bestemt meg for å aldri strikke noe igjen på så tynne pinner!!!




Men den ble fin synes jeg. Passet fint også. Heldigvis litt stor sånn at den kan brukes en stund..

Også er jeg så heldig at sjefshøna har strikka lua! Se her:


Jeg var nemlig en tur i "Hønehuset" med tulla på besøk, bl.a for å vise frem dressen, og da jeg skulle gå spurte høna sjøl om å få låne litt garn av meg og oppskriftsbladet - og vips - noen dager senere var lua fiks ferdig! Med søte hekla blomster på!

Vi er heldige!! :))

Tror ikke jeg hadde orket å strikka den selv etter alt plunderet med dressen.. Nå har vi fin matchende lue som er stor nok til å bruke lenge!

26. september 2008

Grøt og sånn

Aurora har begynt med litt fast føde siden sist.

Det går kjempefint! Ho lærte seg å spise med skje relativt kjapt. Premature kan noen ganger ha problemer med spisingen, ved sonding over lenger tid. Og spesielt mat med klumper. Men her glir det ned - klump etter klump! :)

Hittil har fruktpure, maisgrøt, risgrøt, sviske og banan stått på menyen. Litt morsmelkserstatning har det også blitt i det siste, for all melken jeg så tappert pumpet mens vi var på sykehuset vil hun ikke ha nå. Æsj æsj...ikke snakk om. Den må kastes. Har mange liter. Men det ammes også flere ganger for dagen. Og det har vi tenkt å fortsette med en stund til forhåpentligvis. Godt med litt antistoffer nå i vinter!



1. september 2008

Ny arm!

Klokken er kvart på ett på natta og jeg er endelig ferdig med armen som ble for liten.

Jeg har gjort så mye feil på denne, rekket opp hundre ganger fordi jeg har strikket feil, ikke blitt fornøyd, blandet inn dårlig garn som jeg måtte kaste, osv osv, at jeg har nok totalt strikket nok armer til en blekksprut hvis en skal regne alt arbeidet jeg har hatt med denne!! Følte jeg måtte bli ferdig i kveld, for jeg vet ikke om jeg hadde orket å starte en ny dag med akkurat denne "$&#%$%" armen....

En annen ting jeg fant ut var at det var umulig å se Oscar vinneren "No Country for Old Men" samtidig som jeg strikka. Det ble bare kluss med begge deler, og jeg fikk ikke med meg mer enn 2/3 deler av filmen og måtte spørre KG hva som skjedde hele tida... håpløst.

Ellers var det sikkert en bra film altså, men jeg skjønte ikke en dritt på slutten - så det var tydelig at jeg ikke hadde fått med meg alt. Brukte mesteparten av tiden på å rekke opp ting jeg hadde strikka feil. Da mista jeg litt av filmen. Og når jeg begynte å se på skjermen igjen så strikka jeg feil. Hurra.

Nå har jeg gjort det litt på min egen følelse i forhold til størrelsen, sluttet å følge oppskriften,så nå gjelder det å huske hvordan jeg gjorde det når jeg skal strikke den andre...

Ble i det minste fornøyd med størrelsen på denne armen da.

Her er begge armene (som jo selvfølgelig er den samme armen da)

Når den var for liten øverst,

og det ferdige resultatet nederst. 


">